Snyder Cut od sledeće godine na HBO Max

Zack Snyder je juče nakon strima Man of Steel, gde je zajedno sa Henry Cavill komentarisao svoj film, najavio da će premijera njegove verzije filma Justice League biti prikazana 2021. godine na HBO Max. „Želim da se zahvalim HBO Max i Warner Bros. što su imali hrabrosti da pomognu umetnicima tako što su omogućili da njihove originalne zamisli i ideje postanu dostupne širem auditorijumu. Takođe bih voleo da se zahvalim svima koji su učestvovali deljenjem #ReleaseTheSnyderCut na društvenim mrežama i učinili ovo mogućim”, rekao je Zack.

Kasnije se osvrnuo na verziju filma koja je prikazana u bioskopima i izjavio: “To je verovatno samo četvrtina onoga što sam ja uradio. Ovo će biti potpuno nova stvar, a posebno za one koji su gledali premijernu verziju. Snyder Cut je potpuno novo iskustvo!”

Trenutno Zack okuplja post-produkcijsku ekipu koja će raditi na dorađivanju/dodavanju novih specijalnih efekata, komponovanju muzike, ali i na novim replikama koje su glumci snimili. Pretpostavlja se da će cena ovog poduhvata iznositi između 20 i 30 miliona dolara.

Ako niste upućeni u to šta je tačno Snyder Cut ili želite da saznate više, pročitajte našu kolumnu.

Povezani filmovi:

Zack Snyder’s Justice League

Režiser Zack Snyder je 2017. u toku postprodukcije Lige pravde morao da napusti projekat zbog smrti njegove ćerke. Na njegovo […]

8
Filip Kalmarević 23. Mar. 2021