Potvrđen datum izlaska za Destiny 2: Forsaken

Treća po redu ekspanzija za Destiny 2 će se zvati Forsaken, a datum izlaska je najavljen za 4. septembar ove godine. Moguće je kupiti Destiny 2: Forsaken ili Destiny 2: Forsaken – Digital Deluxe izdanje sa premijum sadržajem za PlayStation 4, Xbox One i PC.

Forsaken vodi igrače na epsko putovanje u skrivene delove našeg solarnog sistema gde se prepliću tanke linije između pravde i osvete. Sa dve potpuno nove destinacije za istraživanje (The Tangled Shore i The Dreaming City), novim oružjem, oklopom i devet novih Supers, ova ekspanzija će učiniti da Destiny 2 dobije značajno proširenje za već postojeće sisteme.

Destiny 2 Forsaken karakteriše i potpuno nova završna aktivnost, tj. Igrači koji završe kampanju će imati na raspolaganju novi kompetitivni i kooperativni mod pod nazivom Gambit, koji se po prvi put pojavljuje u Destiny. Gambit predstavlja novi, hibridni 4v4 mod koji spaja PvE i PvP iskustvo u istu bitku i na taj način nudi unikatan novitet kojem god delu baze igrača pripadate.

Ovaj specijalan mod će biti dostupan za posetioce E3 sajma koji se održava od 12. do 14. juna u Los Anđelesu.

 

Povezane igre:

Destiny 2: Forsaken

Forsaken je najavljivan kao naslov koji će doneti potrebno osveženje i zaustaviti opadajući trend osnovne igre, a u okviru ove […]

7
Filip Kojić 09. Sep. 2018
Destiny 2

Od izlaska prvog dela Destinya prošlo je čak tri godine, a u međuvremenu je Activision izbacio i četiri ekspanzije The […]

6.4
Filip Kojić 26. Oct. 2017