Najavljen je Wolfenstein: Youngblood

Wolfenstein: Youngblood predstavlja spin-off na glavnu priču Wolfenstein serijala (nešto nalik na Wolfenstein: Old Blood) i radnja će se odvijati u Parizu 1980. godine. Igrači će imati priliku da budu u ulogama ćerki bliznakinja BJ Blazkowicza što znači da će veliki fokus biti na co-op režimu. Svako ko kupi Deluxe ediciju ima pravo na buddy pass koji omogućava kupcu da pozove nekog od svojih prijatelja tako da nije neophodno kupovati dve igre kako bi igrali zajedno sa nekim. Naravno, osoba koju ste pozvali da vam se priključi neće moći da igra singleplayer ili da bira nekog svog prijatelja za co-op režim.

Iako je kratak teaser trailer kojim je najavljen Wolfenstein: Youngblood prikazan na prošlogodišnjem E3 sajmu, sada imamo zvaničnu potvrdu o datumu izlaska i ceni. Igra će izaći 26. jula ove godine (na PC, PS4, Xbox One i Nintendo Switch) i osnovno izdanje će koštati 30 evra, dok će Deluxe edicija biti dostupna po ceni od 40 evra.

Povezane igre:

Wolfenstein: Youngblood

U svetu video igara nagle promene u franšizama izazivaju mnoštvo kontroverzi, a predmet skorašnjih kritika bio je Wolfenstein: Youngblood. Na […]

7.5
Filip Kojić 04. Aug. 2019