Izašao je teaser trailer za Snyder Cut

Posle nešto više od mesec dana od kako je Zack Snyder najavio da će njegova originalna verzija filma Justice League biti emitovana na HBO Max sledeće godine, danas je putem svog Twitter naloga objavio i prvi teaser trailer.

U traileru možemo da vidimo do sada neviđene kadrove koji prikazuju Dianu Pierce (alter ego Wonder Woman) u potrazi za proročanstvom koje bi moglo da upozori superheroje na dolazak Darkside (glavnog negativca filma). Osim toga, potvrđeno je da je premijera Snyder Cut zakazana za 20. maj sledeće godine.

 

U traileru se može zapaziti momenat kada se u pozadini čuje nepoznati glas koji izgovara rečenicu Lexa Luthora iz BvS: Dawn of Justice: “The bell’s already been rung. And they’ve heard it. Out in the dark, among the stars, ding-dong, the God is dead”. Na ovaj način se aludira na smrt supermena i kako sada ništa ne sprečava Darkside i njegovu vojsku da napadnu planetu Zemlju.

Priliku da vidimo i čujemo još o filmu imaćemo na DC digitalnoj konvenciji 22. avgusta, a pored toga očekuje se i više informacija vezanih za The Batman, The Suicide Squad reboot, Shazam nastavka kao i Black Adam.

Ukoliko želite da saznate više o Snyder Cut, pročitajte našu kolumnu.

Povezani filmovi:

Zack Snyder’s Justice League

Režiser Zack Snyder je 2017. u toku postprodukcije Lige pravde morao da napusti projekat zbog smrti njegove ćerke. Na njegovo […]

8
Filip Kalmarević 23. Mar. 2021