Ghost Recon: Breakpoint beta je počela

Ubisoft je najavio da igrači mogu da se prijave za zatvoreno beta testiranje Ghost Recon: Breakpoint koje će trajati od 5. do 8. septembra. Oni koji su kupili igru u pretprodaji već imaju pristup beta verziji, a ostali se mogu prijaviti za betu na Ubisoftovom zvaničnom sajtu.

Kada ste se registrovali za betu, morate sačekati da Ubisoft odobri zahtev i da imate postojeći (ili sveže napravljeni) uPlay nalog. Takođe, morate instalirati uPlay klijent na kome će se igra pojaviti ako vam je odobren pristup. Vreme početka i završetka bete je drugačije za svaki region ali je Ubisoft dao kompletnu listu:

Ghost Recon Breakpoint beta će imati četiri regije koje se mogu istražiti samostalno ili u grupi do četvoro ljudi: Smuggler Coves, Mount Hodgson, Sinking Country i Fen Bog. Biće dostupne dve misije iz glavne kampanje i nekoliko sporednih misija koje ćete moći da igrate u celosti. Svako ko bude učestvovao u beti će dobiti “Veteran Spec Ops” amblem koji će moći da se preuzme kada kupite igru.

Podsećanja radi, Ghost Recon: Breakpoint izlazi  4. oktobra za PC, Xbox One i Playstation 4.

Povezane igre:

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon ima bogatu istoriju staru 20 godina, a tokom tog perioda franšiza je doživela brojne promene. Ova taktička pucačina […]

6.9
Filip Kojić 06. Oct. 2019