Sve informacije vezane za Ghost Recon Breakpoint

Nakon uspešnog prethodnika zvanog Ghost Recon Wildands, nastalog iz nekolicine Ubisoftofih studija, stiže nam nova igra u franšizi. Naime 9. maja su objavljene prve informacije kroz trejler, pa saznajemo da se nov naslov zove Ghost Recon Breakpoint. Prema rečima razvojnog tima: “Posle uspešno kreirane potpuno nove avanture igrači će se ovaj put naći u čizmama specijalne elitne američke jedinice koja je nasukana iza neprijateljskih linija, primorani da se suoče sa neprijateljima do daljnjeg”.

Wolves je grupa bivših američkih vojnika vođena od strane Cola D. Walkera, bivšeg ratnog druga glavnog protagoniste i vođe tima Ghost Nomada, koja je reprogramirala dronove u smrtonosno oružje za ubijanje. Nomad i članovi njegovog tima su poslati u izviđačku misiju, ali je njihov helikopter srušen. Izolovani, bez kontakta sa spoljnim svetom, primorani su da prežive i da zaustave Wolvese i vrate ostrvo pod kontrolu.

Vojnici će na ostrvu moći da prežive uz pomoć različitih gedžeta i taktika, a imaće priliku i da unaprede svoje sposobnosti za preživljavanje. Igrači će moći da premeštaju tela neprijatelja, ali i svog tima, da se kamufliraju u okolini, da menjaju klase, stavljaju nadogradnje na oružja, kao i da postave kamp gde mogu da razrađuju dalje planove. Postoji pregršt kozmetičkih detalja za same vojnike koji će moći da se koriste u singlplejer, co-op i PvP režimu.

Pored toga, Ubisoft je objavio Gold, Ultimate i Wolves kolekcionarsko izdanje, kao i samostalnu figuricu Nomada. Gold edicija će obuhvatiti osnovnu igru i Year 1 Pass, dok će Ultimate izdanje obuhvatiti osnovnu igru, Year 1 Pass i Ultimate Paket. Kolekcionarski paket će imati osnovnu igru, Year 1 Pass, Ultimate Paket, figuru potpukovnika Colea Walkera, ekskluzivne litografije, Walkerov dog tag, vodootpornu mapu ostrva i originalni soundtrack.

Na igri pored većih Ubisoftovih timova radi i naš domaći – Ubisoft Belgrade. Datum izlaska je zakazan za 4. oktobar ove godine, a igra će izaći za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Povezane igre:

Tom Clancy’s Ghost Recon: Breakpoint

Ghost Recon ima bogatu istoriju staru 20 godina, a tokom tog perioda franšiza je doživela brojne promene. Ova taktička pucačina […]

6.9
Filip Kojić 06. Oct. 2019