Cyberpunk 2077 multiplayer će biti mnogo više od režima

Gejmeri su se začudili kada su čuli da će Cyberpunk 2077 imati multiplayer, pogtovo što CD Projekt Red do sada nije pravio igre sa tim režimom. Takođe, postoji dosta nedoumica oko toga na koji će način multiplayer biti implementiran, pošto je sigurno da niko ne želi loše osmišljen režim koji će biti prilepljen uz glavni segment igre.

Adam Kicinski je izjavio da uopšte ne treba posmatrati multiplayer kao režim, već da je u pitanju skoro zasebna igra na kojoj radi ogroman tim. Dodao je da je u početku multiplayer predstavljen kao koncept i da su tek nakon dužeg razmišljanja odlučili da počnu sa razvojem ovog režima. Nažalost, multiplayer neće izaći kada i singleplayer kampanja, već negde tokom 2021. godine.

Što se tiče načina na koji su zamislili interakciju između igrača, Adam je izjavio da će neke stvari iz singleplayer režima biti prisutne i u multiplayeru, ali da će postojati specijalan sadržaj striktno namenjen ka režimu za više igrača. Spekuliše se da će ovaj koncept biti sličan Rockstarovom GTA Online i Red Dead Online, ali iz do sada poznatih informacija je prerano donositi zaključke. Kicinski je za kraj naveo da će više informacija vezanih za multiplayer objaviti u prvom kvartalu sledeće godine.

Povezane igre:

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je snažno podelio gejmersku publiku na dva tabora – na ponižene i uvređene i očarane i omađijane. Mi […]

7
Vladimir Živković, Filip Kojić 21. Dec. 2020