Red Dead Online će moći da se kupi zasebno od prvog decembra

Skoro je izašao crack za PC verziju, a Rockstar je već odlučio da odvoji Red Dead Online od Red Dead Redemption 2. To znači da ćete moći da kupite posebno multiplayer mode za platforme na kojima je igra do sada izašla.

Red Dead Online će biti dostupan od 1. decembra i koštaće 20 dolara. Sve do 15. februara 2021. igra će biti na popustu po ceni od 5 dolara. Pošto je u pitanju online igra, igrači će morati da poseduju PS Plus ili Xbox Live Gold pretplatu ukoliko igraju na konzolama. Što se tiče PC verzije, igra će izaći za Rockstar Games Launcher, Steam i Epic Games Store. Standalone verzija multiplayera se neće razlikovati od originalne, pa ukoliko već posedujete igru, onda za vas ovo nema nekog posebnog značaja.

Navodno, ako preuzmete multiplayer mod, moći ćete da kupite i Story Mode, ali još nema reči o njegovoj ceni. Jedina loša vest je što će igra zahtevati čak 120GB slobodnog prostora, što je poprilično puno s obzirom da nećete imati pristup singleplayer kampanji.

Povezane igre:

Red Dead Redemption 2

Rockstar je verovatno najbolji primer kompanije koja kvalitet stavlja na prvo mesto, a osam godina nakon izlaska, Red Dead Redemption […]

9.2
Milan Popović 03. Dec. 2018