Uskoro izlazi nova ekspanzija za Tom Clancy’s The Division 2

Nova ekspanzija za Tom Clancy’s The Division 2 izlazi pod imenom Warlords of New York. Kao što samo ime ekspanzije nalaže, radnja će se odvijati u Njujorku tako da će biti prisutni veoma poznati kvartovi iz stvarnosti poput Wall Street i China Town. Cilj igrača je da likvidiraju Arona Kinera koji je postao zločinac. Na putu do ispunjenja zadatka, igrači će morati da ubiju i njegove pomoćnike, a svaki od njih ima posebne sposobnosti koje će doći do izražaja u okršaju sa njima.

Što se tiče tehničkih promena, razvojni tim planira da sredi RPG elemente i UI sa ciljem da olakšaju igračima biranje adekvatne opreme i poboljšaju preglednost menija. Takođe, Dark Zone će pretrpeti određene promene koje će terati igrače da više komuniciraju međusobno i pomažu jedni drugima, a zauzvrat će dobiti bolje nagrade. Ograničenje u nivoima će biti podignuto sa 30 na 40, a biće ubačeno i neograničeno levelovanje kroz SHD level kojim se otključavaju i 4 nove sposobnosti.

Solidan deo novog sadržaja biće epizodno dostupan igračima u vidu sezona koje se menjaju na svaka tri meseca, a nova epizoda će biti dostupna na nedeljnom nivou. Svaka sezona će imati drugačiji zadatak tj. metu koju treba likvidirati, a za uspešno ispunjen zadatak će se dobijati posebne nagrade.

Od danas je dostupna Coney Island: The Hunt, treća misija za vlasnike Year 1 Pass koja će ujedno predstavjlati uvod u novu ekspanziju. Tom Clancy’s The Division 2: Warlods of New York izlazi 3. marta i dolazi u Standard i Ultimate ediciji. Glavna razlika između ova dva izdanja je u tome što će Ultimate edicija imati otključan sav sadržaj koji je dostupan u Year 1 Pass. Kako je nivo 30 neophodan za pristup novom sadržaju, obe edicije će u paketu imati i level 30 boost za one koji se budu odlučili da kupe ovu ekspanziju u pretprodaji.

Povezane igre:

Tom Clancy’s The Division 2

Po meni je Borderlands najbolja luter šuter igra u poslednjih deset godina, a u poređenju s njom, današnji naslovi kao […]

7.8
Filip Kojić 27. Mar. 2019