The Last of Us Part II 13. avgusta dobija prvi veliki apdejt

The Last of Us Part II će ove nedelje dobiti prvi veliki apdejt, a Naughty Dog je pripremio dosta korisnih i interesantnih opcija za singlplejer kampanju. Apdejt će biti besplatno dostupan svim korisnicima ovog naslova, a zvanično će izaći u četvrtak 13. avgusta.

Najznačajnija stvar, naročito za one koji su već prešli igru, su dva nova dodatka za podešavanje težine. Ukoliko se odlučite da ih koristite, igra će vam smanjiti mogućnost osluškivanja, a preko HUD-a nećete moći da vidite koliko imate metkova ili helta. Uz sve to idu i bolesno jaki zombiji, kao i manji broj dostupnih resursa…

Iako nisu bitni za sam gejmplej, novi audio/vizuelni efekti su kul stvar jer dozvoljavaju igraču da okusi potpuno drugačiju atmosferu. Naime, postoji oko 20 filtera koji mogu da se postave, kao i nekoliko audio efekata, poput 8-bit retro fazona.

Jedan od vizuelnih efekata je i ovaj

Naughty Dog je ubacio i čitove, uglavnom standardne, poput neograničene municije, neograničenog kraftovanja i one-shota. No, ima i nekih originalnih, kao što su opcija da se uspori vreme za tokom nišanjenja i mogućnost da se svet obrne kao u ogledalu.

Povezane igre:

The Last of Us Part II

U ratu trenutne generacije konzola, između Sonya i Microsofta, PlayStation 4 se pokazao kao nesumnjivi pobednik. Osnovni i najvažniji razlog […]

8.7
Filip Kojić 02. Jul. 2020