Šta sve znamo o Gambit modu za Destiny 2: Forsaken?

Velika ekspanzija za Destiny 2 po imenu Forsaken izlazi 4. septembra za PC, PS4 i Xbox One, a mi smo imali prilike da na krato 1. septembra isprobamo jedan od modova koji će biti predstavljen u okviru novog dodatka. U pitanju je PvE/PvP mod u kome se sukobljavaju dva tima od po četiri igrača. Timovi su raspoređeni na dve različite lokacije, pa se u početnoj fazi ne sukobljavaju, već su fokusirani na čišćenje AI neprijatelja. Povremeno se igračima otvara mogućnost da uskoče u neprijateljsku teritoriju i da ih ometaju. Primarni cilj svakog tima je da od ubijenih neprijatelja prikupe energiju i da tu energiju odnesu do određenog skladišta. Druga faza počinje kada se u skladište donese 75 jedinica energije i fokusirana je na jednu boss borbu. Od tada, pa do kraja meča invazije u protivničku teritoriju postaju sve učestalije, što ovaj mod čini veoma uzbudljivim za razliku od standardnih PvP modova.

Za razliku od Cruicible moda, Gambit je nama bio pravo osveženje i prava je šteta što nismo imali priliku da ga isprobamo duže. Preporučujemo vam da pogledate interesantno predstavljanje ovog novog moda koje se održalo pre par dana, a u kom su igrale neke poznatije ličnosti, među kojima je i slovenački košarkaš Luka Dončić.

Povezane igre:

Destiny 2: Forsaken

Forsaken je najavljivan kao naslov koji će doneti potrebno osveženje i zaustaviti opadajući trend osnovne igre, a u okviru ove […]

7
Filip Kojić 09. Sep. 2018