Šta sve znamo o Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft je danas najavio novu igru u Assassin’s Creed franšizi pod nazivom Valhalla. Najavljeno je da će Valhalla izaći tokom četvrtog kvartala ove godine za Xbox Series X, PlayStation 5, Xbox One, PlayStation 4, Google Staida i PC (na Epic i Ubisoft prodavnicama). Igra će takođe biti dostupna na UPLAY+, Ubisoftovom servisu za koji je potrebna pretplata.

Tim koji stoji iza ovog naslova, Ubisoft Montreal, je prethodno radio na Assassin’s Creed IV Black Flag i Assassin’s Creed Origins. U novom nastavku imaćemo prilike da igramo kao vikinški ratnik Eivor, a radnja će biti smeštena u mračno doba Engleske tokom devetog veka. Novine u ovom naslovu će obuhvatati učešće u raidovima, širenje i uvećavanje moći i uticaja na naselja kojima Eivor upravlja.

Igrači će imati prilike da igraju muškog i ženskog Eivora, a moguće je menjati izgled, uključujući kosu, tetovaže, ratne boje i opremu. Izbor saveznika i odluke koje budete donosili direktno će uticati na svet, kao i na vaš vikinški klan. Njegov klan je silom prilika proteran iz Norveške, nakon čega se preselio u Englesku, gde će se radnja igre odvijati.

Pored osnovne verzije igre, najavljene su Gold, Ultimate i Collector’s edicije. Gold izdanje uključuje igru sa svim dodacima, dok Ultimate obuhvata osnovnu igru, sve dodatke, kao i Ultimativni paket koji obuhvata sledeće kozmetičke dodatke: Berserker Gear Pack, the Berserker Settlement Pack, the Berserker Longship Pack.

Kolekcionarski paket obuhvata sve iz prethodnih edicija, kao i repliku Eivora (visine: 30cm), upakovanu u posebnu kutiju, figuricu Eivora sa gavranom i danskom sekirom (visine: 5cm), kao i muziku iz igre. Važno je napomenuti da svi koji urade pre-order dobijaju i dodatnu misiju – The Way of the Berserker.

Povezane igre:

Assassin’s Creed: Valhalla

Godinama su fanovi Assassin’s Creed franšize molili Ubisoft da napravi igru smeštenu u doba Vikinga, a ove godine im se […]

7.9
Vladimir Živković 12. Nov. 2020