Poznati detalji za Tom Clancy’s The Division 2 privatnu betu

Ubisoft je objavio koji će sve aspekti igre biti dostupni igračima u privatnom beta testu za Tom Clancy’s The Division 2. Igrači će za vreme testa imati prilike da isprobaju rane misije, kao i finalni sadržaj igre. Beta test će trajati od 7. do 11. februara, a preload će biti dostupan dan ranije tj. 6. februara. Moguće je obezbediti mesto u testu ako kupite igru u pretprodaji, a ispod možete pogledati kratak trejler posvećen ovom događaju:

U privatnoj beti igrači će imati priliku da isprobaju neke od stvari koje će ih očekivati u punoj verziji igre. Nakon postavljanja baze u Beloj kući, testeri će imati priliku da vide transformisani Vašington. Maksimalan nivo u beta testu će biti 7, dok će za istraživanje biti dostupan istočni deo mape.

Igračima će u tom delu biti dostupno:

  • Dve glavne misije, dostupne na story, normal i hard nivou težine
  • Pet sporednih misija i dodatne aktivnosti na mapi
  • Jedinstven PvPvE mod u jednoj od 3 Tamne Zone
  • Organizovani PvP u vidu Conflict i Skirmish režima

Od 8.Februara, igračima će biti dostupno da prvi put isprobaju endgame (završni) sadržaj u vidu jedne invazije. Takođe će na raspolaganju biti i mogućnost testiranja kako će igra izgledati na 30. nivou kao i mogućnost igranja 3 nove specijalizacije : Survivalist, Sharpshooter i Demolitionist.

Tom Clancy's The Division 2 PC Specs

Tom Clancy’s the Division 2 će izaći 15. marta za PC, PS4 i Xbox One.

Povezane igre:

Tom Clancy’s The Division 2

Po meni je Borderlands najbolja luter šuter igra u poslednjih deset godina, a u poređenju s njom, današnji naslovi kao […]

7.8
Filip Kojić 27. Mar. 2019