Poznat je datum izlaska Call of Duty: Mobile

Pre oko godinu dana Activision je testirao mobilno tržište, izbacivši Call of Duty: Legends of War u određenim regionima. Ovoga puta su spremni da globalno izbace novu besplatnu igru za mobilne uređaje pod nazivom Call of Duty: Mobile.

Kako je Activision izjavio, cilj im je da spoje najbolje aspekte prošlih Call of Duty igara u jedan naslov na mobilnim uređajima. Biće dostupne popularne mape iz Black Ops i Modern Warfare kao što su: Crash, Crossfire, Nuketown i Hijacked, a koje će biti moguće igrati u sledećim modovima: Team Deathmatch, Search and Destroy i Free for All.

Call of Duty Mobile 1

Battle Royale režim će takođe biti veliki deo igre, sa potpuno novom mapom koja će podržavati do 100 igrača. Igrači će moći da biraju između 6 različitih klasa i moći će da voze razlna vozila koja omogućavaju kretanje i borbu na kopnu i moru kao i u vazdušnom prostoru.

Call of Duty Mobile 2

Call of Duty: Mobile izlazi za iOS i Android 1. oktobra, tj. za malo manje od dve nedelje. Već je moguće registrovati se na Call of Duty sajtu kako biste bili spremni da igrate od trenutka izlaska.