Need for Speed Heat je prva igra Electronic Artsa koja podržava cross-play

Najnoviji apdejt za Need for Speed Heat je dostupan za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a u okviru njega je uvedena opcija za cross-play. Electronic Artsu je ovo prva igra koja podržava takvu opciu, a ona omogućava svim igračima, bez obzira na platformu, da igraju zajedno. Ukoliko npr. koristite PC i želite da igrate sa nekim ko ima PlayStation 4, onda je potrebno da koristite novi EA Friends tab. Sistem funkcioniše na svim platformama i omogućava da se povežu igrači koji koriste različite platforme za igraje.

Ovo predstavlja poslednji apdejt za NFS Heat, a pored opcije za cross-play, peč donosi i određena poboljšanja i prepravke. Igra će biti dostupna od 16. juna za EA Access i Origin Access Basic, što znači da će ovaj naslov biti dostupan i na Steam platformi.

Criterion trenutno radi na novoj Need for Speed igri, ali za sada nema nikakvih konkretnih informacije vezanih za nju. Need for Speed Heat je izašao 8. novembra prošle godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One, a našu recenziju možete da pročitate ovde.

Povezane igre:

Need for Speed: Heat

Kada je reč o igrama gde se promovišu ulične arkadne trke, Need for Speed je neizbežna tema svake diskusije. Na […]

7.8
Filip Kojić 13. Nov. 2019