Joker će se pojaviti u Ligi Pravde!

Ostalo je manje od mesec dana do HBO premijere Zack Snyders Justice League iliti Snyder Cuta. Zbog smrti svoje ćerke, režiser Zack Snyder, morao je da napusti projekat Justice League, a na njegovo mesto došao je Joss Whedon. Nažalost, tada je ton filma potpuno promenjen, a isečeno je preko sat vremena video materijala. Posle izlaska filma, razočarani fanovi su krenuli da vode kampanju da se objavi Snyderova originalna verzija filma.

Posle nekoliko godina aktivne kampanje u javnosti i na društvenim mrežama, potvrđeno da će Snyder Cut ipak izaći. Pošto film nije bio završen u celosti, Warner Brothers je morao da izdvoji dodatnih 60 miliona dolara za njegovu realizaciju, a pre nešto više od šest meseci imali smo prilike da vidimo teaser trailer filma:

Snyder je odlučio da u priču uključi i glumca Jared Leto koji u DC Univerzumu glumi Jokera. Njegov lik i gluma nisu naišli na pozitivne reakcije u filmu Suicide Squad, no Zack Snyder je odlučio da mu da drugu šansu. Joker će imati drugačiji izgled – dugu tamno zelenu kosu, novu odeću i potpuni novu šminku, bez glupe “Damaged” tetovaže na čelu.

Povezani filmovi:

Zack Snyder’s Justice League

Režiser Zack Snyder je 2017. u toku postprodukcije Lige pravde morao da napusti projekat zbog smrti njegove ćerke. Na njegovo […]

8
Filip Kalmarević 23. Mar. 2021