Izašao Pillars of Eternity II: Deadfire – Ultimate Edition za PlayStation 4 i Xbox One

Indi izdavač Versus Evil i razvojni tim Obsidian Entertainment su objavili vest da je Ultimate Edition igre Pillars of Eternity II: Deadfire zvanično dostupan za PS4 i Xbox One. Igra je prvobitno izašla za PC i Mac, dok se još ne zna tačan datum izlaska Nintendo Switch verzije. (planirano je da izađe u toku ove godine)

Pillars of Eternity II: Deadfire je pokupio mnoštvo nagrada i pohvala, kako od strane kritičara, tako i od strane igrača. Ultimate Edition nosi cenu od 60 dolara i uključuje sve važne apdejtove i ekspanzije koje su se pojavile na PC-u, uključujući dodatke Beast of Winter, Seeker, Slayer, Survivor i Forgotten Sanctum.

Igra poseduje ogroman open world sa velikim brojem interesantnih likova i zanimljivih lokacija.

“Igrači na konzolama će moći da se oprobaju u RPG avanturi koja će definitivno biti jedna od najboljih stvari vezanih za tabletop role-playing žanr u 2020. godini”, izjavio je Stiv Eskalante, iz kompanije Versus Evil.

Digitalna verzija može da se nabavi preko Microsoft i PlayStation prodavnica. Igra je takođe dostupna u fizičkom izdanju, zahvaljujući izdavaču THQ Nordic, i to u dve edicije – standardnoj i kolekcionarskoj. Našu recenziju PC verzije možete pročitati ovde.

Povezane igre:

Pillars of Eternity II: Deadfire

Igre koje su potpuno finansirane iz džepa igrača putem kickstartera i sličnih platformi nemaju toliko dobru reputaciju u današnje vreme, […]

8.7
Vladimir Živković 13. May. 2018