Ovog vikenda je dostupan za testiranje Gambit mod za Destiny 2: Forsaken

Od 4. septembra je dostupna nova ekspanzija Destiny 2: Forsaken, a u okviru nje je izašao i novi mod po imenu Gambit koji je ovog vikenda besplatan za testiranje za stare igrače. Takođe je izbačen i kratak trejler povodom ovog dešavanja:

Gambit je mod zasnovan na PvP/PvE režimu. U njemu su dva tima raspoređena u dve različite arene, a u prvoj fazi meča potrebno je da se prikupi energija koju prilikom smrti ispušta neprijateljski AI i da se odnese do skladišta. Povremeno se otvara portal koji omogućava igračima da odu u neprijateljsku arenu i da ih tako ometaju u prikupljanju. Druga faza počinje onda kada se prikupi tražena količina energije, a na scenu tada nastupa boss po imenu Primeval. Tim koji ga prvi ubije je pobednik, a to nije ni malo lako jer se portali učestalije otvaraju, a svaki put kada poginete Primevalu se helti regenerišu. Gambit ima veliki potencijal i mogao bi da postane i najznačajniji mod u Destiny 2 jer je dinamičan i jedinstven, za razliku od Crucible moda koji je klasični PvP, veoma dosadan i linearan.

Povezane igre:

Destiny 2: Forsaken

Forsaken je najavljivan kao naslov koji će doneti potrebno osveženje i zaustaviti opadajući trend osnovne igre, a u okviru ove […]

7
Filip Kojić 09. Sep. 2018