Da li će se Crvena Zvezda ili Partizan pojaviti u FIFA 20?

U prošlogodišnjem članku razmatrali smo mogućnost da se Crvena Zvezda i Partizan pojave u FIFA 19, dok ćemo u ovom analizirati da li je uopšte moguće da se Crvena Zvezda i Partizan pojave u novoj FIFA 20.

PROČITAJTE I OPIS ZA FIFA 20

Ako pogledamo sajtove specijalizovane za FIFA igre, kao što su fifaplay.com i fifauteam.com, tamo su i ove godine organizovane ankete za nove klubove, reprezentacije, lige, pa i stadione. Da odmah rasčistimo, nisu u pitanju zvanični sajtovi, ali su u direktnom kontaktu sa PR agencijom EA Sports kojoj će slati rezultate glasanja. Na prvom sajtu može da se nađe i glasanje za našu reprezentaciju, pa i ligu, ali za svaku kategoriju u odnosu na ostale mi imamo mali broj glasova. Što se tiče drugog sajta, glasanje je dostupno, ali ne mogu da se vide rezultati.

No, prošle godine su Crvena Zvezda i Partizan na ovim sajtovima bili dobro rangirani, a čak je Crvena Zvezda ušla i u Ligu Šampiona, pa se ipak na kraju nisu pojavili u punoj verziji FIFA 19. Čini se uzaludnim analizirati Partizan jer se on kvalifikuje za Ligu Evrope, a i da uspe u nju da uđe niko ne garantuje da će biti dostupan.

Prošle godine su mnogi kritikovali EA zbog toga što je Liga Šampiona bila okrnjenja i nije uključivala Crvenu Zvezdu. Nadamo se da će Crvena Zvezda, ukoliko ponovi uspeh iz prošle godine i kvalifikuje se za Ligu Šampiona, uspeti da se pojavi u novom izdanju FIFA 20. Uliva nadu i skorašnja vest da je PES 2020 preoteo licencu za Juventus, pa će EA Games i FIFA 20 definitivno morati da uključe neke nove klubove da bi nadoknadili taj gubitak i prošlogodišnji monopol kada je reč o licencama za klubove i lige.

Fifa 20

Ukoliko se pitate da li će Kristijano Ronaldo biti dostupan, ne morate ništa da brinete jer svi igrači Juventusa su tu, jedino što će se klub zvati Piemonte Calcio, dok će se italijanska liga zvati Calcio A.

PES 2020 izlazi 10. septembra, a FIFA 20 27. septembra. Oba naslova će biti dostupna za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Povezane igre:

FIFA 20

U poslednjih par godina FIFA serijal nije dobio značajne izmene, što je prouzrokovalo veliko nezadovoljstvo kod publike. Svako novo izdanje […]

7.1
Filip Kojić 03. Oct. 2019