CD Projekt Red strimuje tizer za Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je već 6 godina u produkciji, a CD Projekt Red je nakon nekoliko prezentacija na najvećim gejming festivalima (E3 2018 i Gamescom 2018) odlučio da obelodani još informacija vezanih za ovaj naslov.

Pre nekoliko dana CDPR je izbacio nekoliko novih umetničkih slika koje su inspirisane ovim naslovom, a danas su izjavili da je igra u trenutnom stanju razvoja kompletno igriva od početka do kraja uz nedostatak potpuno dovršenih tekstura, modela i zvukova. Takođe su izjavili da će u igri biti prisutna smena dana i noći i da su se odlučili da u trejleru prikažu dan jer je bilo mnogo lakše verodostojno prikazati trenutna dostignuća u razvoju. Osim toga su naveli da ne žele da priča bude kliše kao npr. spašavanje sveta ili rušenje postojećeg poretka u korumpiranoj državi, već da žele da stvore svet u kojem će svaki igrač imati određenu dozu bliskosti sa dešavanjima unutar igre.

Cyberpunk 2077 concept art

Pošto na Gamescom 2018 nisu prikazali ništa novo vezano za Cyberpunk 2077, CDPR je otpočeo misteriozni strim na Twitch-u koji trenutno prati oko 40 hiljada ljudi. Za sad nije ništa prikazano osim naizgled nasumičnih brojeva, slova i znakova koji možda kriju određenu šifrovanu poruku, a možda i jesu u pitanju samo nasumični karakteri koji su tu da stvore zabunu među gledaocima. Za sada još uvek nema novih tragova koji vode ka razrešenju misterije, ali se očekuje da ćemo uskoro dobiti novi trailer za Cyberpunk 2077 ili zvanični datum izlaska, pošto je i Bethesda izvela sličan marketinški trik kada je najavljivala Fallout 76.

48 minuta gejmpleja je naknadno dodato u ovu vest:

Krajnji ishod ćemo verovatno znati u narednih nekoliko sati, a do tada ostaje samo da čekamo razrešenje misterije (ako uopšte postoji) ili nove informacije za Cyberpunk 2077.

Povezane igre:

Cyberpunk 2077

Cyberpunk 2077 je snažno podelio gejmersku publiku na dva tabora – na ponižene i uvređene i očarane i omađijane. Mi […]

7
Vladimir Živković, Filip Kojić 21. Dec. 2020