Call of Duty: Modern Warfare beta počinje na svim platformama

Nadovezujući se na prošlonedeljnu Call of Duty: Modern Warfare zatvorenu betu za Playstation 4, od sutra im se pridružuju i PC i Xbox One igrači. Ovaj beta test je otvorenog tipa i možete mu pristupiti od 21. septembra, a oni koji su kupili igru u pretprodaji imaju pristup od 20. septembra.

Od sadržaja možete očekivati klasične režime poput Team Deathmatch, ali i novi Ground War mod u stilu Battlefield igara na Karst River Quarry mapi koja je namenjena za ukupno 64 igrača (32 vs 32). Još jedan novitet predstavlja cross-play podrška što znači da će igrači sa sve tri platforme biti grupisani zajedno u mečevima, ali je moguće isključiti ovu opciju i igrati samo sa igračima na istoj platformi. Sve stečeno u beti se neće preneti u originalnu igru, ali je moguće osvojiti Hammer pumparicu ako stignete do levela 10 pre kraja otvorene bete koja se završava 23. septembra.

Moguće je instalirati igru pre nego što počne beta – za PC je možete instalirati putem Battle.net klijenta, a za PS4 i Xbox One putem uobičajenih mesta (PlayStation Store i Microsoft Store). Podsećanja radi, Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra za PC, Playstation 4 i Xbox One.

Povezane igre:

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Call of Duty: Modern Warfare je jedna propaganda bljuvotina, ali vrlo zabavna bljuvotina! Igrač je primoran da kroz veoma interesantnu […]

8.3
Filip Kojić 31. Oct. 2019