Najavljena nova Call of Duty igra, nosi neočekivani naziv Modern Warfare

Očekivalo se da će uskoro Infinity Ward najaviti najnoviti novi Call of Duty naslov, ali niko nije očekivao ni u najluđem scenariju da će se zvati Modern Warfare. Zaista je iznenađujuća odluka da se igra tako nazove, naročito jer je 2016. izašao Call of Duty: Modern Warfare Remastered. Verovatno ste zbunjeni, kao što smo i mi bili, pa da jednostavno raščistimo – u pitanju je nov naslov koji se odvija u istom univerzumu, a ono što će ga razlikovati od starog jeste nova radnja i drugačiji likovi.

Activision i Infinity Ward u svojoj najavi obećavaju da će igra doživeti znatna grafička poboljšanja. Takođe, planirano je da se Call of Duty zajednica ujedini preko cross-platform sistema. U pitanju je zaista velika, ali i veoma sporna novina, ako se uzme u obzir da kod pucačina, miš i tastatura obično nadvladaju kontroler, te su PC gejmeri u prednosti nad konzolašima. Najbolja vest je ta da će Activision odustati od season passa, a to znači da će nakon izlaska igre sve naredne mape biti besplatne.

Call of Duty: Modern Warfare izlazi 25. oktobra 2019 godine za PC (preko battle.net platforme), PlayStation 4 i Xbox One.

 

Povezane igre:

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Call of Duty: Modern Warfare je jedna propaganda bljuvotina, ali vrlo zabavna bljuvotina! Igrač je primoran da kroz veoma interesantnu […]

8.3
Filip Kojić 31. Oct. 2019