Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster je dostupan na PS4

Call of Duty: Modern Warfare 2 je jedna od najboljih igara u Call of Duty serijalu, a sada je dobila remaster verziju. Call of Duty: Modern Warfare 2 Remaster nam donosi originalnu Modern Warfare kampanju sa novim teksturama, modelima i efektima. Konzolne verzije donose podršku za 4K i HDR, dok će na PC verziji biti dostupna podrška za neograničen FPS i ultrawide monitore. Trenutno je dostupna samo PS4 verzija po ceni od 20$, a Xbox One i PC verzije izlaze tek za mesec dana.

Podatak koji će mnoge razočarati je izostanak Spec Ops kampanje i multiplayer režima. Prema rečima razvojnog tima, Call of Duty već sad ima određeno račvanje baze igrača na one koji igraju Warzone i ostale režime u Modern Warfare (2019), a dodavanje Modern Warfare 2 Remastera u ovu jednačinu bi stvorilo ogromnu pometnju. Mnogi se neće složiti sa ovom izjavom pošto je Call of Duty 4: Modern Warfare Remaster imao i multiplayer režim, a i tad je postojao isti rizik. Svakako će se raditi na tome da još neke poznate mape iz Modern Warfare 2 postanu deo standardne playliste u Modern Warfare (2019), pa ćemo na taj način dobiti bar još malo multiplayer sadržaja iz Modern Warfare 2.

Povezane igre:

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered

Call of Duty: Modern Warfare 2 Campaign Remastered je pokušaj da se Activision iskupi za greške iz svog prethodnog remastera, […]

6.3
Vladimir Živković 15. May. 2020