Assassin’s Creed Valhalla i Xbox Series X izlaze 10. novembra

Ubisoft je zvanično pomerio datum izlaska Assassin’s Creed Valhalle sa 17. na 10. novembar. U pitanju je isti dan kada će u prodaju biti izbačene konzole Xbox Series S i Xbox Series X. Igra će tog dana biti dostupna za PlayStation 4, Xbox One, Xbox Series S i X, Epic Games Store, Google Stadia i Ubisoft Store.

Što se tiče next-gen verzije, igra će na Xbox Series X raditi u 60 FPS-a na 4K rezoluciji i imaće znatno oštrije teksture i bolji kvalitet senki. Takođe, trebalo bi da vreme učitavanja bude znatno kraće, a biće dostupna i cross-save opcija za Xbox One, Xbox Series X i Xbox Series S. Verzija za PlayStation 5 će biti izbačena po izlasku te konzole, a mi za sada nemamo nikakve informacije kada će to tačno biti.

Watch Dogs: Legion će biti dostupna 29. oktobra, nešto ranije u odnosu na Assassin’s Creed Vallhallu, a izaći će i next-gen verzije za Xbox Series i PlayStation 5.

Povezane igre:

Assassin’s Creed: Valhalla

Godinama su fanovi Assassin’s Creed franšize molili Ubisoft da napravi igru smeštenu u doba Vikinga, a ove godine im se […]

7.9
Vladimir Živković 12. Nov. 2020