Apex Legends dobija novog lika i battle pass

Respawn Entertainment je omogućio igračima kupovinu Battle Pass koji su nazvali Wild Frontier, a uz to je ubačen i novi heroj Octane.

Što se tiče osnovnih detalja vezanih za Octane: aktivna sposobnost novog heroja mu omogućava da dobije veću pokretljivost u zamenu za helte, pasivna sposobnost mu regeneriše 1 helt na svake 2 sekunde, a ultimativna sposobnost (Launch Pad) služi za postavljanje platforme za lansiranje koju može da korsiti ceo tim. Octane će moći da se kupi po istoj ceni kao i ostali likovi (12000 Legend Tokena), dok je za kupce battle pass automatski otključan.

Battle pass se sastoji iz 100 nivoa, a za svaki nivo se dobija nagrada. Igrači koji izdvoje novac za ovu propusnicu dobijaju Revolutionary skin za Lifeline, Survivor skin za Wraith i Outlaw skin za Mirage. Ako se odlučite za kupovinu u toku sezone, sve nagrade do nivoa do kojeg ste stigli će vam biti dostupne, a nakon završetka sezone, sve otključane nagrade zadržavate. Pored ovih nagrada, svi igrači besplatno dobijaju skin, 5 Apex paketa i 18 novih pločica za praćenje statistika.

Cena battle passa će biti 950 Apex Coina (9.5$), a moguće je kupiti i battle pass paket za 2800 Apex Coina (28$) koji odmah otključava 25 nivoa prve sezone. Sezona 1 je sada dostupna u igri na PC, Xbox One i PS4 i najverovatnije će trajati naredna tri meseca.

Povezane igre:

Apex Legends

U moru battle royale naslova koji su počeli da izlaze nakon uspeha PlayerUnknown’s Battlegrounds i Fortnite, pojavio se Apex Legends […]

8.3
Vladimir Živković 15. Mar. 2019