Zvanično izašao Death Stranding za PlayStation 4

Nakon više od tri godine od kako je otkriven, danas je konačno izašao Death Stranding, novi naslov legendarnog japanskog game dizajnera Hidea Kodžime. Death Stranding još od prvog prikazanog trejlera ne prestaje da intrigira fanove video igara širom sveta.

Hideo Kodžima je u poslednjih trideset godina svoje karijere u industriji video igara uspeo da izgradi reputaciju kreatora koji postavlja nove granice po pitanju priče i gameplay iskustva u interaktivnoj zabavi, a ovoga puta je pripremio svoj najambiciozniji projekat do sada.

NAJAVLJENA JE I PC VERZIJA ZA DEATH STRANDING

Glavnu ulogu u igri tumači Norman Reedus, publici najpoznatiji po svojoj ulozi u seriji The Walking Dead, a osim njega tu su još i Mads Mikkelsen, Léa Seydoux i Lindsay Wagner. Death Stranding nam donosi priču Sam Bridgesa, pred kojim je zadatak da vratiti hrabrost u svet potpuno preobražen fenomenom poznatim kao Death Stranding, noseći u svojim rukama nasukane ostatke budućnosti ljudskog roda. On kreće na put kako bi ponovo ujedinio razrušeni svet, korak po korak.

Koja misterija se krije iza Death Strandinga i šta će Sam otkriti na putu koji je pred njim? Od ove igre se očekuje da redefiniše žanr, a od danas je dostupna za PlayStation 4 konzolu.