Veliki mesec za Assassin’s Creed: Odyssey

Assassin’s Creed: Odyssey u januaru dobija 3 DLC epizode, novog kiklopa, novu opremu, kao i nekoliko željno iščekivanih dodataka. Glavni dodatak ovog meseca je Shadow Heritage, druga epizoda The First Blade DLC-ja. Igrači će imati priliku da 15. januara nastave priču, a da biste dobili priliku da igrate ovaj DLC, potrebno je da ste završili prethodnu epizodu DLC, odigrali Naxos zadatke u sedmom poglavlju i da je vaš lik najmanje na 28. nivou.

Assassin's Creed: Odyssey Athena Pack

Pored DLC koji se plaća, igrači će imati priliku da nastave besplatan DLC, The Lost Tales of Greece za koji pristižu četvrta i peta epizoda. Nazivi epizoda su “The Daughters of Lalaia” i “A Poet’s Legacy”.

Assassin's Creed: Odyssey The Daughters of Lalaia

Osim DLC epizoda, u igru će biti dodat i novi kiklop Arges. On se nalazi na Vulkanskom ostrvu u predelu Angry Caldera of Arges. Ako uspete da ga savladate imate priliku da dobijete legendarno oružije, the Hammer of Hephaistos.

Assassin's Creed: Odyssey Cyclops Arges

Dionysos Pack donosi novi set opreme, novi mount kao i legendarni bodež. Ovaj dodatak je dostupan istovremeno i u prodavnici i kod Oikos of the Olympians. Kasnije tokom meseca stižu i Athena Character & Naval Pack.

Assassin's Creed: Odyssey Dionysos Pack

Nova dopuna igri donosi jednu od najtraženijih stvari, skaliranje protivnika u odnosu na vaš nivo. U opcijama se sada nalazi mogućnost da podešavate koliko drastično želite da se nivo protovnika skalira sa vašim. Ova opcija neće biti dostupna na Nightmare nivou težine (kako bi izazov i dalje bio prisutan), a dodata su i dva nova nivoa na Mercenary lestvici.

Assassin's Creed: Odyssey Level Scaling

Ovde možete pogledati video u kojem su prikazani svi prethodno navedeni noviteti: