Ubisoft je ozvaničio svoj nastup na E3 2018

Ubisoft je potvrdio da će prikazati neke od najočekivanijih igara na E3 konferenciji ove godine. U periodu od 11. do 14. juna Ubisoft će prikazati svoje igre, a većinu njih će biti moguće isprobati na E3 2018. Izdavač je potvrdio inicijalni nastup, kao i par iznenađenja za publiku.

Na Ubisoftovom E3 nastupu ove godine, koji je zakazan za 11. juna u 22h po našem vremenu, premijerno ćemo imati prilike da vidimo sledeće naslove:

  • The Divison 2
  • Beyond Good & Evil 2
  • Skull and Bones
  • Starlink: Battle for Atlantis
  • Transference

Pre toga imaćemo prilike da gledamo “pre-show” koji počinje 45 minuta pre glavnog događaja, a gledaocima će prikazati dešavanja iza scene i samim tim pokazati deo onoga što nas očekuje na glavnom događaju.

Osim The Division 2, sve ostale igre su prikazane prošle godine na E3 tako da će biti zanimljivo videti kako su ove igre napredovale od prošle godine. The Divison 2 i Skull and Bones su najavljene za 2019. godinu, dok bi ostatak Ubisoftovih igara trebao da izađe pre kraja ove godine.

For Honor će se takođe pojaviti na ovom događaju da bi razvojni tim pokazao dugo najavljivani novi sadržaj za igru.

Očekuje nas još nekoliko iznenađenja na E3 sajmu od strane Ubisofta, a svi bi voleli da vide da li će nas obradovati sa novom Splinter Cell igrom.