Tajanstveni studio pravi novi BioShock

Prema izveštaju koji je objavio Kotaku – bivši zaposleni u studiju Hangar 13 su se priključili novom tajanstvenom studiju zbog rada na novoj BioShock igri, koja se trenutno vodi pod pseudonimom Parkside.

Nakon otpuštanja iz studija Hangar 13 u februaru, mnogi zaposleni su se priključili timu koji radi na projektu Parkside. Ostatak članova Hangara 13 nije bio obavešten o tome šta tačno taj projekat podrazumeva  sve dok nije počela glasina da je u pitanju novi deo BioShock. Izvor za Kotaku navodi da ako bi bilo ko od novih zaposlenih pokušao da pita o čemu je zapravo reč, dobili bi odgovor da ne smeju da pričaju o tome, tako da se dolazi do jasnog zaključka da se sve vreme projekat držao u strogoj tajnosti.

Ken Levine je 2014. godine rekao da se Irrational Games, studio koji je radio na svim prethodnim BioShock igrama, zatvara i da 2K games zadržava prava na franšizu.

Trenutno ne postoje nikakve zvančne informacije vezane za ovaj naslov, a iskreno se nadamo da ćemo uskoro dobiti potvrdu za prethodno navedene navode.