Sam Fisher će se sutra ušunjati u Ghost Recon Wildlands

Ubisoft je od 1998. godine objavio prilično dobar broj igara koje pripadaju Tom Klensi franšizi, ali je jako teško naći bilo kakve dodirne tačke izmedju njih. To će se sada promeniti na jedan interesantan način – nakon što se pritajio 2013. godine, Sem Fišer (protagonista Splinter Cell serijala) će se pojaviti u specijalnoj operaciji u Ghost Recon Wildlands.

Nakon kraćeg trejlera koji je objavljen prošlog vikenda, Ubisoft je izbacio detalje o misiji u kojoj nam je Sem Fišer pomoćnik. Sem Fišera će igrati glumac koji mu je i do sada davao glas, Michael Ironside.

Kao što je prikazano u trejleru, Sem Fišer je pratio metu CIA-e do Bolivije, ali je prisiljen da nastavi misiju bez svog standardnog tima. Na svu sreću, tu su njegovi “stari prijatelji“ među Ghost-ovima koji će mu pomoći na svoj, vrlo eksplozivan način.

Ova misija će pored Special Operations 1 biti prvi veliki besplatan dodatak igri u sklopu Wildlands Year Two paketa. Pored PvE dela, biće dodata i nova klasa za PvP bazirana na Semovoj Echalon jedinici. Završetkom misije biće otključani novi filter za night vision i Semove prepoznatiljive sonične naočare. Pored svega ovoga, biće dodato još kozmetičkih stvari kao i još oružija u sklopu Year 2 paketa ili kupovinom uz pomoć prestige poena.

Special Operations 1 će biti izbačen 10. aprila (sutra) i moći će da se igra za Ghost Recon Wildlands besplatan vikend koji traje od 12. do 15. aprila.

Povezane igre:

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Opis/Najava Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nije pripremljena. Od podataka imate izdavača, razvojni tim, žanr, sistemske zahtevnosti i povezane vesti.

Filip Kojić 07. Mar. 2017