Realm Royale dolazi i na konzole

Realm Royale, jedna od najuspešnijih kopija Fortnitea, uskoro dolazi i na konzole, a već od sledeće nedelje počinje beta testiranje. Ukoliko želite da učestvujete u testiranju, treba da posetite zvanični sajt ove igre i da odaberete konzolu na kojoj biste igrali. (PlayStation 4 ili Xbox One).

Igra je prvobitno izašla za PC i to na Steam platformi, a trenutno je u early access fazi. Može da se preuzme besplatno, a radi i na skromnijim konfiguracijama. Što se tiče same igre, mogla bi najjednostavnije da se opiše kao Fortnite bez “građevinarstva”. No, igra sadrži i dosta drugačijih i zanimljivih mehanika, a koje je razvojni studio preuzeo iz nekih svojih starijih naslova. To znači da igra povezana i za čuveni Paladins, čije ime je čak trebala da nosi. Najveći problem kod igre su lošiji serveri i čudne odluke developera pri balansiranju igre koje obično vode ka tome da igra postane još nestabilnija. Naše prve utiske možete pogledate u klipu ispod:

Povezane igre:

Realm Royale

Iako se prvobitno zvao Palladins: Battle Royale, oslikavajući tako čvrsto vezu sa ovom igrom, Realm Royale je postao nešto sasvim […]

7.4
Filip Kojić 01. Aug. 2018