Procurele informacije o novim operatorima u Rainbow Six Siege

Još u decembru je Ubisoft najavio da će u toku treće godine Rainbow Six Siege izbaciti 8 novih operatora iz Rusije, Francuske, Italije, Ujedinjenog Kraljevstva, SAD i Maroka. Zahvaljujući jednom korisniku Reddita, otkriven je izgled dva italijanska operatora, Alibi i Maestro, koji su članovi italijanskih specijalnih jedinica.

(Kratak teaser možete pogledati ovde)

Imena nisu još uvek potvrđena zato što ispod njih piše da su u pitanju placeholder imena, ali prema slikama koje su nam dostupne može se pretpostaviti da neće biti velikih promena po pitanju ova dva operatora. Jedan zanimljiv detalj koji se može uočiti na uniformi ovih operatora je grb GIS (Gruppo di Intervento Speciale) tj. vazdušne italijanske antiterorističke jedinice koja je deo Karabinjera.

Za sad možemo samo da nagađamo sposobnosti koje će posedovati, ali siluete koje se nalaze iza Alibi se odlično uklapaju sa novim još uvek nepotvrđenim mehanikama koje su takođe otkrili korisnici Reddita. Pretpostavlja se da će u igru biti ubačeni hologrami i još nekoliko varki što, kada uklopimo sa za sad poznatim informacijama, ukazuje da će Alibi imati ove sposobnosti na raspolaganju.

Za razliku od Alibi, Maestro izgleda prilično standardno. Ne postoji nijedan detalj na slici koji otkriva mnogo toga o njemu, osim metkova za sačmaru koji nas navode da će upravo to biti glavno oružje ovog operatora.

Trenutno nema zvaničnih potvrda za ove informacije, ali ih definitivno treba očekivati uskoro. Italijanski operatori treba da debituju u igri u drugoj sezoni treće godine za koju se još uvek ne zna datum početka, ali ako uzmemo u obzir da je početak prve sezone (tj. Operation Chimera) bio početkom marta – veoma je verovatno da će bar najava za ove operatore uslediti u narednih mesec dana.