Predstavljene nove informacije za četiri velike igre na Ubisoft Forward konferenciji

Ubisoft, poput drugih kompanija, nije imao priliku da predstavi svoje igre na E3 konferenciji u junu zbog pandemije korona virusom. Izdavač je odlučio da svoju konferenciju održi na internetu tokom nedelje 12. jula pod nazivom Ubisoft Forward. Na njoj su predstavljene nove informacije za četiri velike igre: Assassin’s Creed Valhalla, Watch Dogs: Legion, novu battle-royale pucačinu Hyper Scape i Far Cry 6. Iz kompanije je stigla vest da će se održati još jedna ovakva Ubisoft Forward konferecija u toku ove godine.

Far Cry 6

Nakon što je informacija o Far Cry 6 procurela u javnost, Ubisoft je zvanično potvrdio da radi na tom naslovu. Franšiza je čuvena po tome što u prvi plan stavlja negativca, a ovoga puta ulogu antagoniste će tumačiti Đankarlo Esposito, poznat po ulozi Gasa Fringa u popularnoj seriji Breaking Bad.

Igra će izaći 18. februara 2021. godine za PC, PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One i Xbox Series X.

Assassin’s Creed Valhalla

Ubisoft je tokom konferencije prikazao i svoj prvi gejmplej trailer za Assassin’s Creed Valhalla, igru čija je glavna tematika vezana za Vikinge. Mnogi strani novinari su imali prilike da igraju demo verziju u trajanju od tri sata i dosta njih kažu je igra slična Assassin’s Creed Odyssey i Assassin’s Creed Origins.

Igra će izaći 17. novembra ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Hyper Scape

Početkom jula najavljen je izlazak nove battle-royale igre po imenu Hyper Scape, a od danas zvanično kreće otvoreno beta testiranje. Ubisoft je, uz novu informaciju, predstavio igru kroz dva trejlera – u prvom se govori o priči same igre, a drugi je vezan za betu.

Watch Dogs Legion

Tokom konferencije rečeno je da će Watch Dogs Legion izaći 29. oktobra za PC, PlayStation 4 i Xbox One i izbačen je novi trailer u kome su prikazani sveži gejmplej snimci.