PR: KUVO TV organizuje turnir u Valorantu „Show Your Valor“, nagrade i do 2.000 evra

Gejmeri, vreme je da „branite svoju čast“! A prilika vas čeka na predstojećem „Show Your Valor“ turniru koji organizuje KUVO TV. Svi zainteresovani petočlani Valorant timovi iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore, Hrvatske i Makedonije već sada se mogu prijaviti za nadmetanje u kojem će pokazati svoje gejmersko umeće u jednoj od najpopularnijih igara današnjice.

Turnir „Show Your Valor“ biće održan u online formatu tokom septembra i oktobra, sa nagradnim fondom od 5.500 evra za osam najboljih timova. Kvalifikacione runde zakazane su za drugu polovinu septembra, kada će prijavljeni timovi imati priliku da se dokažu, izbore mesto među osam najboljih i tako osvoje nagradu.

Najboljih osam timova iz kvalifikacionog dela takmičenja nadmetaće se tokom četiri sedmice u sklopu grupne faze, a četiri najbolja tima će odlučiti o šampionskoj tituli u play off-u. Svi koji uđu u grupnu fazu takmičenja zasigurno dobijaju nagradu čija visina zavisi od osvojenog mesta:

  • 1. mesto – 2000 evra
  • 2. mesto – 1250 evra
  • 3. mesto – 750 evra
  • 4. mesto – 500 evra
  • od 5 do 8 mesta – 250 evra

Najveći turnir u Valorantu na Balkanu dolazi kao uvertira pred lansiranje regionalnog projekta koji će objediniti gejming i televiziju, pod nazivom KUVO TV.

Za učešće je potreban petočlani tim, a svi zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem upitnika na web-sajtu KUVO TV-a. Sve dodatne informacije o „Show Your Valor“ turniru čekaju vas na Facebook, Instagram i Discord stranicama KUVO TV-a.