Potvrđena je treća sezona Mandaloriana

Posle vrlo uspešne prve sezone Star Wars serije The Mandalorian, svi su očekivali nastavak ove interesantne priče. Sada imamo i zvaničnu potvrdu da ćemo taj nastavak dobiti krajem ove godine kroz nove epizode koje će biti premijerno emitovane na Disney Plusu. Naime, prikazivanje druge sezone neće biti odloženo usled svetske pandemije korona virusa jer se snimanje završilo tik pred izbijanje epidemije u SAD-u, tako da mere koje su uvedene nisu uspele da pogode fazu produkcije novih epizoda.

Šta možemo da očekujemo u novoj sezoni? Svakako još Baby Yode, ali je osim toga potvrđeno da će se Ahsoka Tano takođe pojaviti u novim epizodama. Za one koji ne znaju, Ahsoka Tano je ženski lik iz crtanih serija Star Wars: The Clone Wars i Star Wars: Rebels koju će u njenom live-action izdanju igrati Rosario Dawson.

Kako prenosi Empire, treća sezona The Mandalorian je u fazi rane pret-produkcije i navodno Lucasfilm već radi na kreiranju konceptnih crteža za novu sezonu, dok je Jon Favreau zauzet oko pisanja scenarija.