Potvrđen datum izlaska The Crew 2

Nakon odlaganja prvobitnog datuma izlaska The Crew 2 (16.03.2018), Ubisoft je najzad otkrio tačan datum izlaska ove igre i čak je objavio da će se održati i beta test.

The Crew 2 je igra koja se fokusira na street racing, off-roading, pro racing, i freestyle, kao i na otključavanje velikog broja vozila poput automobila, motora, pa čak i aviona i motornih brodova. Prema zvaničnim informacijama, The Crew 2 izlazi za PC, PS4 i Xbox One 29.06.2018. i biće dostupne tri različite verzije igre kao i season pass (iako trenutno nema mnogo informacija o tome šta će tačno season pass sadržati). Za one koji odluče da preorderuju standardnu ediciju – preorder bonus je takozvani Legendary Motors Pack koji sadrži Mercedes-AMG C i Harley-Davidson Iron 883 .

 

Deluxe (70$), Gold (100$) i Motor (110$) edicije ovog naslova će pored Legendary Motors Pack kao dodatak imati i Ford F-150 Raptor, Abarth 500 Monster Truck i avion Pilatus PC-21. Takođe vredi pomenuti da svako ko preorderuje Gold ili Motor verziju dobija pristup igri 3 dana pre zvaničnog datuma.

Pored informacija vezanih za različite verzije, Ubisoft je izjavio da će igra podržavati The Crew Rewards Program koji je osmišljen kao set mesečnih izazova koji će igračima omogućiti da otključaju 19 različitih vozila.

Još uvek nije poznat datum beta testa, ali svi zainteresovani mogu da se prijave na ovom linku koristeći svoj uPlay nalog.