Počelo je beta testiranje Black Ops 4 na PS4

Danas je počeo prvi beta test vikend za Call of Duty: Black Ops 4 za PlaySTation 4 igrače, a koji će se fokusirati na multiplayer režim i trajaće sve do 6. avgusta. Sledeći vikend, od 10. do 13. avgusta beta će biti dostupna i za PC i Xbox One. Igrači koji su kupili igru pre zvaničnog izlaska mogu da učestvuju u ovom testiranju, a jedino će PC igrači imati moći da učestvuju u open beti koja počinje u subotu 12. avgusta.

Activision je pripremio dve nagrade za one koji učestvuju u testiranju. Prva se ostvaruje učestvovanjem u beti, a za osvajanje druge potrebno je da se dostigne maksimalni rang tokom beta testiranje.

Što se tiče veličine fajlova koje morate da preuzmete, celokupna beta zauzima 31GB prostora na kompjuteru. I dalje se ne zna da li će biti potrebna PS Plus pretplata za PS4 korisnike, ali gotovo da je sigurno da će Xbox Live Gold biti potreban za igranje na Xbox One konzoli.

Novi Blackout battle-royale mod neće biti sastavni deo ovog testiranja, iako je reč o multiplayer beti. Na šest mapa igrači će imati priliku da isprobaju šest različitih modova, a mape se zovu Frequency, Contraband, Seaside, Payload, Hacienda i Gridlock. Ovih šest modova je raspoređeno u 4 plejliste – Control, Chaos Team Deathmatch (sadrži TDM i Kill Confirmed), Capture Moshpit (sadrži Domination i Hardpoint) i Search & Destroy.

Call of Duty: Black Ops 4 izlazi 12. oktobra za PC, PlayStation 4 i Xbox One.