PlayStation prikazao nove igre u najnovijoj epizodi State of Play

Avgustovsko izdanje State of Playa premijerno je prikazano juče, a ljubitelji PlayStationa imali su priliku da vide nekoliko interesantnih igara. Iako je u startu bilo najavljeno da će se ova epizoda fokusirati pre svega na PS4 i PS VR igre, tokom više od 40 minuta prezentacije bili smo u prilici da vidimo i par PS5 naslova.

Nakon što je pre nešto manje od mesec dana Sony premijerno prikazao igre i izgled PlayStation 5 konzole, sada je red došao i na par dobrih vesti za PS4 igrače. Prezentaciju je otvorio povratak legendarnog Crash Bandicoota, a developeri iz Toys for Bob studija premijerno su pokazali novi mod i novog lika koji nas čeka u igri Crash Bandicoot 4: It’s About Time, koja na PS4 stiže za manje od dva meseca. Zatim su bili prikazani – Hitman 3 koji će imati i PS VR podršku, najava za Braid: Anniversary Edition, željno iščekivani nastavak Spelenky 2, kao i druge interesantni naslovi. Za sam kraj, dobili smo i detaljan gameplay prikaz PS5 igre Godfall.

Čitavu prezentaciju možete pogledati u nastavku a više detalja o svim pojedinačnim najavama pročitajte na PlayStation Blogu.