PlayStation debitovao novi TV spot u saradnji sa UEFA Ligom šampiona

Sony Interactive Entertainment sa zadovoljstvom predstavlja novi TV spot koji će se pojaviti tokom prenosa fudbalskih utakmica UEFA Lige šampiona ove sezone. Sa nekim od najpoznatijih likova iz PlayStation franšiza, novi kreativni TV spot slavi zajedničku strast fudbala i video igara u kojima uživaju obožavaoci širom sveta.

U tunelu pred izlazak na teren, gledajte kako igrači reaguju kada shvate da Kratos i Atreus iz God of War serijala vode protivnički tim. Ratchet i Clank se pojavljuju kroz dimenzionalni procep na terenu da spasu povređenog igrača. Aloy iz Horizon Forbidden West pridružuje se menadžerskom timu, koristeći svoj fokus i taktičku borbenu stručnost kako bi tim doveli do pobede. Da bi dobio najbolje mesto na stadionu, Nathan Drake iz Uncharteda se vešto penje kako bi ponosno, sa velike visine, podržao svoj tim.

Pogledajte video koji kombinuje sve pomenute heroje u jednom TV spotu:

PlayStation i UEFA Liga šampiona nedavno su obnovili svoje partnerstvo za ciklus 2021-24, nastavljajući svoje dugogodišnje partnerstvo započeto 1997. godine. Ugovor takođe uključuje sponzorska prava za UEFA Superkup, UEFA omladinsku ligu i UEFA futsal Ligu šampiona.