Novosadska firma Foxy Voxel uspela da proda preko 175 000 primeraka igre Going Medieval

Mali razvojni tim iz Novog Sada, o kome smo govorili na našem Youtube kanalu, objavio je vest da je Going Medieval prodat u preko 175 000 primeraka. Igra je izašla 1. juna i od tada ostvarena je ova velika brojka na tri najveće online prodavnice, a u pitanju je simulacija gradnje u srednjem veku.

„Oduševljeni smo prijemom koji Going Medieval ima kod igrača”, rekao je Nino Rajačić, jedan od suvlasnika i developera kompanije Foxy Voxel. „Očekivali smo dobar odziv na osnovu prethodnih demo verzija koje su ljudi imali priliku da igraju pre zvaničnog izlaska igre, ali ovaj uspeh je prevazišao sva naša očekivanja. U narednom periodu unapredićemo igru uz podršku sjajne online zajednice koja raste neverovatnom brzinom.”

Vladimir Živković, suvlasnik i developer Foxy Voxel kompanije, dodaje da je „ovaj uspeh samo dokaz teškog truda koji je do sada uložen u igru, kako od Foxy Voxela, tako i od naših prijatelja The Irregular Corporation. Ali, kao što se vidi u našem planu, čeka nas dalek put od ove etape u razvoju, pa do izbacivanja igre kao kompletnog naslova”.