Najavljen je Borderlands 3 i remasteri starijih delova

Posle 7 godina isčekivanja stiže nam Borderlands 3, nastavak dela iz 2012. godine. Pre nekoliko dana imali smo prilike da vidimo teaser trailer za novi Borderlands, a već danas posle Gearboxovog Pax East livestreama imamo novi trailer koji nam otkriva nešto više detalja o igri.

Saznajemo da će biti dostupna četiri nova heroja, kao i dosta zanimljivih i originalnih oružja i sposobnosti. Igra vraća u akciju neke od poznatih likova, kao što su Lilith, Kincaid, Tiny Tina, a ujedno predstavlja i glavne negativce, blizance Troja i Tyrena.

Osim toga, izlazi i remasterovano izdanje Borderlandsa 1 (Game of The Year edition) sa više oružja, poboljšanim modelima, teksturama i to sve u 4K rezoluciji za Xbox One, PS4 i PC. Bitno je istaći da će Borderlands: The Handsome Collection (koji uključuje Borderlands 2 i Borderlands: The Pre-Sequel sa svim DLC) takođe dobiti grafičko poboljšanje sa 4K teksturama potpuno besplatno.

Planirani datum izlaska za remaster ediciju Borderlands 1 i grafička poboljšanja Borderlands: The Handsome Collection je 3. april, kada bismo ujedno trebali da saznamo i više informacija u vezi datuma izlaska Borderlands 3.