MHW Iceborne konačno izašao za PC

Nakon dugog čekanja ekspanzija za Monster Hunter World pod nazivom Iceborne je konačno izašla za PC. Iceborne donosi novitete koji će na pravi način upotpuniti osnovnu igru. Očekuje nas nova priča, lokacija Hoarfrost Reach koja se vremenom širi u največu mapu u igri i novi Elder Dragon Velkhana. Pored toga, tu je i 10 novih velikih monstruma koje je moguće loviti.

Ono što verovatno najviše zanima igrače je podatak da Monster Hunter World: Iceborne donosi novi nivo težine. Da bi se pristupilo ovom delu igre potrebno je završiti glavnu priču u osnovnoj igri i dostići Hunter Rank 16. Dodato je nekoliko novina u gameplayu: sada je moguće jahati mala čudovišta za brže kretanje po mapi i dostupan je balansirani nivo težine za dva igrača. Svim igračima je dostupan novi set Defender oružja i Guardian set oklopa, koji omogućavaju brz napredak kroz igru.

PC verzija ima dostupan high resolution texture pack, mogućnost podešavanja grafičkih opcija, podršku za DirectX 12, optimizaciju za FidelityFX CAS i upscaling. Za sve koji poseduju osnovnu verziju Monster Hunter World, Iceborne ekspanzija je sada dostupna na Steamu i košta €40. Digital Deluxe verzija uključuje ekspanziju i Iceborne Deluxe Kit DLC koji obuhata kozmetičke stvari, a moći će da se nabavi po ceni od €50. Monster Hunter World: Iceborne Master Edition koji obuhvata osnovnu igru i Iceborne ekspanziju će koštati €60.