Izašao je prvi trejler za novu Resident Evil igru

Capcom je iskoristio priliku da na Tokyo Game Show sajmu prikaže prvi trejler za predstojeću Resident Evil igru pod nazivom „Project Resistance“. Project Resistance će biti timski baziran multiplejer survival horor za najviše 4 igrača koji će se boriti protiv horda zombija i drugih mutanta u laboratoriji Umbrela korporacije.

Prema prikazanom u trejleru, može se naslutiti da će biti mesta i za petog igrača koji će kontrolisati situaciju iza scene, prateći igrače putem kamera u skrivenoj prostoriji i aktivirajući raznorazne zamke i zasede zombija u pokušaju da ih zaustavi.

Pored običnih zombija i lickera, Project Resistance ubacuje još jednog legendarnog neprijatelja iz franšize. Pred kraj trejlera se pojavljuje jako popularni „Tyrant“ koji će loviti igrače dok ga misteriozna figura iza scena kontroliše.

Između 12. i 19. septembra, vlasnici Xbox One i Playstation 4 konzola u Japanu se mogu prijaviti za zatvoreni beta test igre koji će se održati između 4. i 7. Oktobra. Detalji o beta testiranju van Japana nisu poznati u ovom trenutku.

Project Resistance će izaći za PC, Xbox One i Playstation 4, ali datum izlaska još uvek nije zvanično objavljen.