Izašao je prvi trejler za Battlefield V

Izašao je prvi oficijelni trajler za nadolazeći Battlefield V čije je prvo prikazivanje zakazano za 23. maj, ali EA je iznenadio ovim nenajavljenim trajlerom koji je izašao par dana ranije.

Iako nam trejler ne pokazuje više od par sekundi snimka i više služi kao sredstvo kojim će se podići isčekivanje za pravu najavu, možemo zaključiti par stvari:

Prva i možda najvažnija je da pri samom vrhu ekrana možemo videti dve zastave – prva je Britanska, a druga je Nemačka. Obe verzije zastava su se koristile tokom Drugog svetskog rata što nam već ukazuje na vremenski period u kojem se odvija novi Battlefield.

Sledeća stvar koju možemo pretpostaviti je da situacija koja se prikazuje u ovom trejleru predstavlja vrstu tzv. “takedown” napada na neprijatelja koji ćemo verovatno imati prilike da koristimo u multiplayer režimu.

Pored toga, najočiglednija stvar koju možemo primetiti je da će grafika u Battlefield V biti dobra kao i do sada, a verovatno i bolja u odnosu na Battlefield 1.

Zbog veoma kratkog trajanja videa, nije moguće izvući mnogo više zaključaka bez da gledamo u kristalnu kuglu. Premijerno prikazivanje Battlefield V biće 23. maja, a igru će moći da isprobaju posetioci E3 2018.