Izašao je novi update za Rainbow Six Siege, urađen rework Tachanke

Ubisoft je danas izbacio novi update za Rainbow Six Siege u kom su konačno promenili način na koji Tachanka, jedan od operaterativaca u igri, funkcioniše. Do sada je patch bio dostupan na test serverima, a od danas je zvanično izašao za PC, PlayStation 4 i Xbox One.

Tachanka je Spetsnaz operativac, prepoznatljiv po svom stacionarnom mitraljezu RP 46. Mali broj profesionalnih igrača je igrao ovog operativca, pa je Ubisoft odlučio da ga učini mnogo mobilnijim. Sada je RP 46 postao primarno oružje, dok je staro oružje zamenjeno bacačem zapaljihiv granata (Shumikha). Na raspolaganju je deset granata koje stvaraju male vatrene obručeve.  Deset zapaljivih granata stvara male vatrene obručeve. Kako bi se proslavio rework Tachanke, sada je na raspolaganju elitni skin pod nazivom “Glory to The King”.

Pored ovoga, prikazana je i Year 5 Season 4, ali još nije poznat tačan datum izlaska, mada se očekuje da će biti u decembru. Glavnu ulogu u Y5S4 ima tajlandski operativac Aruni, a bitna je i  promena Skyscraper mape.