Izašao je novi trailer za Dark Pictures: Little Hope

Razvojni studio Supermassive games, poznat po interaktivnim horor avanturama Until Dawn i Dark Pictures Anthology: Man of Medan, u saradnji sa izdavačem Bandai Namco je izbacio trailer za njihovu najnoviju igru Dark Pictures: Little Hope.

Dark Pictures je serijal samostalnih horor igara, a Little Hope će biti drugi po redu u tom serijalu, posle Man of Medana, koji je izašao krajem prošle godine.

Sudeći po traileru i informacijama na sajtu, Little Hope prati priču 4 fakultetlije i njihovog profesora u izolovanom gradu Little Hope. U potrazi za izlazom, proganjaju ih vizije prošlosti – tokom 17. veka u gradu su ljudi paljeni zbog sumnje da se bave veštičarenjem.

Svih 5 likova će moći da se igraju, a završetak igre zavisi od izbora koji igrači donose. Potvrđeno je da će postojati i multiplejer opcija za 2 igrača online ili do 5 offline.

Little Hope će biti samostalna priča, potpuno nepovezana sa prethodnim delom Man of Medan. Igra će izaći tokom leta ove godine za PC, PlayStation 4 i Xbox One.