Hitman 2 logo osvanuo na Warner Bros. sajtu

Logo za Hitman 2 se pojavio na Warner Bros. sajtu, ali je ubrzo zatim sklonjen što ukazuje na to da je neko od zaposlenih slučajno izbacio sliku.

U jednom trenutku niko nije znao šta će dalje biti sa Hitman franšizom, pošto je epizodični format koji je smislio IO Interactive naišao na veliki broj kritika u početku. Ipak, pomoću ove procurele informacije, veoma je lako zaključiti da postoji dve mogućnosti koje ova slika može da predstavlja:

Prva opcija je da je u pitanju druga sezona za već postojeću igru, pogotovo ako se uzme u obzir da je nedavno izašao Hitman: Definitive Edition koji bi bio dobar temelj za sledeću sezonu misija, dok je druga varijanta da je u pitanju potpuno novi Hitman sa istim epizodičnim formatom koji je posedovao i njegov prethodnik, ali kada se ukrste sve informacije ova mogućnost više izgleda kao bespotrebno trošenje novca za razvojni tim.

Uz sve do sada pomenuto, IO Interactive je sa zvaničnog Hitman tviter naloga objavio i kratak klip kojim ukazuju da će više informacija biti poznato sedmog juna.