Gramophone Games premijerno predstavlja svoje igre na Rebootu

Novoosnovani novosadski studio Gramophone Games uskoro na Reboot Develop konferenciji predstavlja nove igre koje su nastale kako bi ponudile nešto novo i inovativno na indie gaming tržištu. Going Medieval, Refoil i Walk The Fort biće dostupne za testiranje u Dubrovniku od 11. do 13. aprila, a svi zainteresovani imaće mogućnost da dobiju Steam ključeve kako bi među prvima isprobali igre nakon zvaničnog izdavanja.

Gramophone Games igre

Going Medieval je colony sim postavljen u alternativnom srednjem veku, u kojem možete izgraditi svoje selo i utvrđenje, od gline, drveta ili kamena. Stanovnici sela, imaće svoje potrebe, osećanja i planove, na koje će uticati spoljašnji svet i njegova istorija. Igrač rukovodi svojim građanima koji mu pomažu da zauzima i osvaja zemlju.

Refoil je jedinstveni akcioni platformer u kom se igrači probijaju kroz horde neprijatelja dok istražuju vanzemaljski svet. Ovaj svet se iznova generiše i menja sa svakim novim pokušajem. Smrt je zagarantovana, a da bi prešli nivo, čak i najiskusniji igrači moraju biti istrajni.

Walk the Fort je shoot’ em up arkada sa elementima tower defense žanra. Igrač upravlja ultimativnim zaštitnikom, kolosalnom hodajućom tvrđavom naoružanom čitavim arsenalom, i vodi je u borbu protiv sila zla.

O studiju

Gramophone Games je novosadski studio koji je formirala grupa iskusnih developera 2019. godine, sa namerom da se nakon više od 10 godina bavljenja casual narativnim igrama posvete izazovima indie projekata. GG igre nastaju kao kombinacija ličnih interesovanja developera i istraživanja želja, potreba i navika igrača. Igre ovog studija biće dostupne putem Steam platforme.

Za više informacija, zapratite sajt Gramophone Games ili njihovu fejsbuk stranicu.