Ghost Recon: Wildlands dobija loot boxove

Ghost Recon: Wildlands će krajem meseca dobiti Battle Crates kao deo Extended Ops zakrpe. Ovi loot boxovi neće sadržati duplikate (tj. stvari koje već posedujete) i koštaće 400 novčića.

Kada zakrpa bude dostupna, svi igrači će dobiti dva Battle Crate potpuno besplatno – jedan je Spec Ops crate, a drugi je Ghost War crate. Spec Ops kutija će biti usmeren na oružja, vozila i druge kozmetičke dodatke i ovi dodaci će biti dostupni u single-player i co-op režimu. Ghost War crate je usmeren na PvP režim i pored sličnih stvari koje možete da dobijete u Spec Ops kutiji, bićete u mogućnosti da dobijete i ikone.

Ubisoft je naveo da ne žele da ubacuju bilo kakav sadržaj u ove kutije koje bi mogle da daju prednost igračima koji troše više novca, već isključivo kozmetički sadržaj. Za sada je poznato da ove kutije sadrže preko 200 mogućih nagrada i da postoje tri različita tipa retkosti (Rare, Epic i Legendary).

Povezane igre:

Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands

Opis/Najava Tom Clancy’s Ghost Recon Wildlands nije pripremljena. Od podataka imate izdavača, razvojni tim, žanr, sistemske zahtevnosti i povezane vesti.

Filip Kojić 07. Mar. 2017