Gamescom 2019: Trejleri za Death Stranding nam predstavljaju još likova

Hideo Kodžima nam je predstavio dva trejlera svoje misteriozne igre Death Stranding tokom Gamescom 2019 sajma. Najnoviji trejleri nazvani „Mama“ i „Deadman and Bridge Baby“ nas upoznaju sa likovima iz igre i okolnostima u kojima se nalaze.

U prvom trejleru „Mama“ je povezana sa bebom iz druge dimenzije, što joj ograničava kretanje i slobodu. Beba nije rođena u normalnom svetu, nego na „drugoj strani“, ali su njih dvoje i dalje povezani.

Što se tiče drugog trejlera, radnja se vrti oko “Deadmana”, koga glumi Giljermo del Toro. Njegova uloga je trenutno nepoznata, a u toku konverzacije sa drugim likom on otkriva poneki detalj o dešavanjima iz igre. Naime, bebe koje nose on i neki drugi likovi u inkubatorima omogućavaju im da vide “svet mrtvih” i da izbegavaju opasna stvorenja iz drugog sveta. Takođe, “Deadman” spominje da ni jedna beba ne preživi duže od godinu dana.

Death Stranding je prvi put prikazan 2016. godine, a u pitanju je prvi veliki projekat Hideo Kodžime od kada je napustio Konami. On već duže vreme daje tajnovite detalje o samoj igri, pa do sada nije otkriveno puno toga, a najnoviji trejleri nam daju nešto bolji uvid u samu priču.

Inače, Death Stranding izlazi 8. novembra za PlayStation 4.